Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ТМ «Розумники» прийняли участь у науково-практичному семінарі для вчителів хімії та біології м. Києва 04.12.2013 ТМ «Розумники» прийняли участь у науково-практичному семінарі для вчителів хімії та біології м. Києва
28.11.2013 року фахівці ТМ «Розумники» прийняли участь у науково-практичному семінарі організованому за підтримки Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету ім. Б. Грінченка


ТМ «Розумники» взяли участь у тренінгу від «Інтертелеком» 29.11.2013 ТМ «Розумники» взяли участь у тренінгу від «Інтертелеком»
Запорукою успіху та розвитку будь-якої сучасної компанії є наявність  високого кадрового потенціалу.


Експериментальному навчальному закладу Інституту педагогіки НАПН України – 50 років 25.11.2013 Експериментальному навчальному закладу Інституту педагогіки НАПН України – 50 років
15 листопада 2013 року навчально-виховний комплекс «Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 – колегіум Нововолинської міської ради Волинської області» – експериментальний майданчик Інституту педагогіки НАПН України відзначив 50 років з дня заснування


Участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні проблеми та перспективи профільної підготовки учнів у загальноосвітніх навчальних закладах України» 22.11.2013 Участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні проблеми та перспективи профільної підготовки учнів у загальноосвітніх навчальних закладах України»
14 листопада 2013 року фахівці ТМ «Розумники» прийняли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні проблеми та перспективи профільної підготовки учнів у загальноосвітніх навчальних закладах України».


ТМ «Розумники» в рамках спеціалізованої виставки «ЯРМАРОК ОСВІТИ» 15.11.2013 ТМ «Розумники» в рамках спеціалізованої виставки «ЯРМАРОК ОСВІТИ»
З 7 по 9 листопада у Запоріжжі, у виставковому центрі «КОЗАК-Палац» відбулася щорічна спеціалізована виставка «ЯРМАРОК ОСВІТИ».


Науково-практичні семінари «Сучасні рішення для освіти» 12.11.2013 Науково-практичні семінари «Сучасні рішення для освіти»
29 – 31 жовтня фахівці Видавництва «Розумники» та наукові співробітники Інституту педагогіки НАПН України провели ряд науково-практичних семінарів для директорів шкіл, вчителів та представників батьківських комітетів закладів освіти міста Києва.


Другий освітній семінар для вчителів середніх шкіл 05.11.2013 Другий освітній семінар для вчителів середніх шкіл
28-30 жовтня, 2013 року в рамках проекту Фонду Віктора Пінчука «Відкритий університет» пройшов другий освітній семінар для вчителів середніх шкіл м. Дніпропетровська.


Оновлення медіатеки «Розумники» 05.11.2013 Оновлення медіатеки «Розумники»
В жовтні місяці медіатеку «Розумники» доповнено мультимедійним підручником «Українська література, 6 клас».


Робоча зустріч в рамках реалізації проекту «Сучасні рішення в освіті» 24.10.2013 Робоча зустріч в рамках реалізації проекту «Сучасні рішення в освіті»
Видавництво «Розумники» в рамках реалізації проекту «Сучасні рішення в освіті» провело робочу зустріч з адміністрацією та педагогічним колективом середньої школи №63 м. Донецька.


Новий партнер акції "Подарунок до навчального року" 23.10.2013 Новий партнер акції "Подарунок до навчального року"
До акції долучився новий партнер - інтернет-магазин цифрових рішень MOYO.


З'явився новий електронний посібник ТМ Розумники «Алгоритмізація і програмування, 5-7 класи». 18.10.2013 З'явився новий електронний посібник ТМ Розумники «Алгоритмізація і програмування, 5-7 класи».
Вже з’явився у продажу електронний посібник «Алгоритмізація і програмування, 5-7 класи». Версія 1.0.
Автор Руденко В. Д., за редакцією Бикова В. Д. ТОВ «Видавництво «Розумники», 2013.


Спільна акція від ТМ "Розумники" та інтернет-магазину ITbox.ua 09.10.2013 Спільна акція від ТМ "Розумники" та інтернет-магазину ITbox.ua
5 підручників у подарунок при покупці комп'ютера з процесорами сімейства Intel® Core™


Мультимедійний підручник «Трудове навчання (обслуговуючі види праці), 5 клас» 26.09.2013 Мультимедійний підручник «Трудове навчання (обслуговуючі види праці), 5 клас»
Вже з’явився у продажу: мультимедійний підручник «Трудове навчання (обслуговуючі види праці), 5 клас». Версія 1.0.
Ходзицька І. Ю., Павич Н. М., Левченко Н. Г., Ніколайчук С. П.
За редакцією Лосиної Н. Б.
ТОВ «Видавництво «Розумники», 2013.


Очікуються нові мультимедійні підручники 14.09.2013 Очікуються нові мультимедійні підручники
Шановні відвідувачі сайту.
Невдовзі очікується поповнення каталогу інтернет-магазину


ТМ «Розумники» вітають вас зі Святом знань! 01.09.2013 ТМ «Розумники» вітають вас зі Святом знань!
Літо промайнуло дуже швидко, і ось-ось знову розпочнуться трудові шкільні будні.
1 вересня - особлива дата і для тих, хто присвятив своє життя вчителюванню, і для тих хто вже не вперше іде до школи, а також для тих, і особливо для них, хто вперше переступить поріг школи!


Новий навчальний рік з мультимедійними підручниками! 22.08.2013 Новий навчальний рік з мультимедійними підручниками!
Незабаром розпочнеться новий навчальний рік, вимагаючи від кожного учасника навчально–виховного процесу терпіння та наполегливості у досягненні цілей. Взагалі спростити цей трудомісткий процес виховання та передачі знань неможливо, але зробити його більш захопливим, цікавим, зрозумілішим та легшим можливо


INTEL представляет образец разработки школьного планшета 15.08.2013 INTEL представляет образец разработки школьного планшета
Intel продемонстрировала образец разработки школьного планшетного ПК на базе решения Intel Atom™ и Android* (кодовое наименование Ice Cream Sandwich*).


Технології в освіті: ключові ініціативи та тренди 22.07.2013 Технології в освіті: ключові ініціативи та тренди
9 липня 2013 року з ініціативи компанії Intel відбулася дискусія "Технології в освіті: ключові ініціативи та тренди".  В ході зустрічі були представлені останні тенденції та технологічні новинки у сфері освіти України


Вивчаємо англійську разом з мультимедійними підручниками ТМ «Розумники» 18.07.2013 Вивчаємо англійську разом з мультимедійними підручниками ТМ «Розумники»
Англійська мова сьогодні проникла у багато сфер життєдіяльності людини:  бізнес, сучасні технології, програмування та ін. Ставши загальновизнаною мовою для міжнародного спілкування, англійська давно переступила рубіж спілкування лише на побутовому рівні.


ТМ «Розумники» та модернізація освітнього простору Молдови 08.07.2013 ТМ «Розумники» та модернізація освітнього простору Молдови
17 червня  2013 року керівники ТМ «Розумники» відвідали Молдову, де взяли участь у засіданні робочої групи з модернізації освітнього простору республіки.



Новини 401 — 420 з 467
Початок | Поперед. | 19 20 21 22 23 | Наст. | Кінець Всі